February 27, 2014

Chocolate Fingers

 
Until recently, cookies were not in my normal baking routine. But since I started watching to much Marsterchef and those Melting Moments made by Julia (Marsterchef Australia 2012), looked so delicious, this little treats are now part of  week. I really do love baking, making sweet things to friends and family is something that I enjoy doing. I made this amazing Chocolate cookies last night and today when I got home the jar was already empty, I guess they were good.

Ingredients
200g of flour
50g of sugar
75g of butter (room temperature)
1+1/2 teaspoon of baking powder
1 egg

1// Mix all the dry ingredients and them add the egg and the butter.

2// Place the different shapes, in this casa little fingers, in a tray lined with a baking sheet and take them to the oven for 8 minutes at 180ºC.

3//  Let the cookies cool before dipping them in the chocolate.

 

**

Até à pouco tempo, os biscoitos não faziam parte da minha rotina na cozinha. Mas desde que comecei a ver Masterchef e aqueles Melting Moments feitos pela Julia (Masterchef Australia 2012) tinham tão opimo especto, estes pequenos prazeres fazem parte da minha semana. Gosto mesmo de fazer estas coisas mais doces para a minha família e amigos, é uma coisa que me dá imenso prazer. Fiz estes biscoitos de chocolate ontem à noite e hoje quando cheguei a casa o frasco já estava vazio, acho que estavam mesmo bons.

Ingredientes
200g de farinha
50g de açúcar
75g de manteiga
1+1/2 colher de chá de ferment em pó
1 ovo

1// Misturar todos os ingredientes secos e em seguida juntar o ovo e a manteiga.

2// Colocar as diferentes formas dos biscoistos, neste caso os dedinhos, num tabuleiro untado com papel vegetal e levar ao forno durante 8 minutos a 180ºC.

3// Deixar os biscoitos arrefecer antes de os mergulhar em chocolate.
 
 

0 comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment, I wanna know what you think!
Love Sara