April 01, 2014

Melting Moments

 
This is the best biscuit I've ever tried, and I'm not exaggerating. First time I saw this amazing pieces of heaven was (as obvious) in Marsterchef Australia 2012, Julia Taylor is the chef behind this recipe. There's not much to say about them, all I can say is that everytime I eat one I just can't stop, they're so delicious that it's addictive. This is the perfect biscuit to enjoy while you're having a cup of tea with someone you love. I really dare you to try them and not fall in love...
 
Estes são os melhores biscoitos que eu alguma vez experimentei, e não estou a exagerar. A primeira vez que ouvi falar deste pequenos pedaços de céu foi (como já é de esperar) no Masterchef Austrália 2012, Julia Taylor é a chef por de trás desta receita. Não há muito a dizer sobre estes biscoitos, tudo o que posso dizer é que cada vez que como um não consigo parar de comer, são tão deliciosos e viciantes. Estes são os biscoitos perfeitos para partilhar num momento com que mais gostamos. Eu desafio a experimentar e não se apaixonarem por eles...
 

0 comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment, I wanna know what you think!
Love Sara